Akční ceny v našich lékárnách Zprávy z nemocnice

Video z roudnické porodnice zhlédlo premiérově asi 800 diváků

Video z roudnické porodnice zhlédlo premiérově asi 800 divákůVideo z roudnické porodnice zhlédlo premiérově asi 800 divákůpublikováno: 7.6.2017

V rámci projektu, OTEVÍRÁME NEMOCNICI VEŘEJNOSTI, jsme nechali ožít krásnou zahradu Podřipské nemocnice s poliklinikou a zorganizovali pro zaměstnance a roudnické spoluobčany letní kino. Rekordní počet návštěvníků přesahující hranici 800 diváků výrazně předčil původní očekávání a jednoznačně potvrdil, že pořádání akcí podobného druhu má jednoznačně smysl. Před promítáním rodinného filmu Špunti na vodě, měli diváci možnost premiérově zhlédnout 2 minutový spot z roudnické porodnice. První reakce byly velmi pozitivní, diváci ocenili krátký film potleskem a později kvitovali jak provedení samotné, tak i emotivní náboj snímku. „ Cílem spotu nebylo ukázat nové, super moderní oddělení a nadstandardní technické vybavení, ale porod samotný a především emoce, které narození dítěte doprovázejí, upřesňuje, Mgr. Tomáš Krajník, ředitel nemocnice a dále dodává.„ Nechtěli jsme dělat kompromisy v kvalitě, proto jsme jako autora oslovili zkušeného režiséra a kameramana, pana Tomáše Bláhu. Tomáš Bláha vystudoval audiovizuální tvorbu na brněnské JAMU, kromě řady hudebních klipů natočil dokumentární snímek Na Spartu nebo reklamní spoty pro známé obchodní společnosti".

Díky Tomášovi se nám podařilo posunout spot nad rámec „běžných produktových" videí a kromě technicky výborné práce se jedná o velmi vkusné a emotivní video.

Od 6.6.2017 si můžete video prohlédnout na webových stránkách nemocnice, na facebooku nebo také od 15. června v rámci reklamních bloků před filmy Auta 3 a Všechno, úplně všechno v následujících kinech: ( Vltava Kralupy nad Vltavou; Máj Litoměřice; Městské kino Neratovice; Městské kino Slaný; Květen Teplice; Premiere Cinemas Teplice).

Pevně věříme, že tento typ propagace si získá své příznivce a atraktivní formou osvěží prezentaci nemocnice.